請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

【空姐大揭秘】最喜愛的明星客

ccctiy 發表於 2020-10-29 11:49:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

【空姐大揭秘】最喜愛的明星客

第10位 王菲 林峯 黃宗澤
嗰時仲係啟德年代,當時仲係可以喺機上買煙,咁經理人就幫佢買咗條煙,落機等行李時,佢就踎喺度食煙!感覺好有個性、我行我素、好溫柔,影相簽名都有求必應,行為好鄰家少女孩!而林峯黃宗澤都好好,冇架子!

回復

精彩評論19

正序瀏覽
魔教周周 發表於 2020-10-29 11:51:00 | 顯示全部樓層

第9位 張學友
經理人好識做,去定頭等廚房同定啲空姐講學友好攰,所以唔影相喇!點知回程都係同一班機,經理人再去同空姐講學友唔係好攰,影相簽名絕對冇問題!

回復

Aprken 發表於 2020-10-29 11:52:00 | 顯示全部樓層

第8位 李心潔
唔係扮嘢,好有文青Feel,好照顧繼女,「佢先生出軌嘅時候,佢都好淡然冇同記者朋友亂噏無謂!」所以覺得佢成功係有原因!

回復

stevenchoi 發表於 2020-10-29 11:52:00 | 顯示全部樓層

第7位 梁朝偉夫婦
有位空姐同梁朝偉介紹自己係馬來西亞籍,梁朝偉就放下戒心好暢談咁講:「你知唔知我去日本滑雪戴住晒眼鏡裝備,好多人唔認得我,我不知幾爽!」仲主動去廚房同空姐傾偈,但唔係溝女嗰隻,好有風度!反而另一位天王簽名就木無表情!

回復

Pogija 發表於 2020-10-29 11:53:00 | 顯示全部樓層

第6位 陳奕迅
臨落機時,啲機組人員逐個走埋去影,雖然佢真係好攰,都依然勉強露出笑容,畀空姐印象非常好!

回復

Lingling2005 發表於 2020-10-29 11:53:00 | 顯示全部樓層

第5位 周潤發
以前唔係好似依家咁有iPad知道有咩藝人上機,所以當時發哥被fans包圍遲咗上機,即時同機組人員講對唔住!

回復

木子醬 發表於 2020-10-29 11:54:00 | 顯示全部樓層

第4位 任賢齊
係好好先生,意想不到咁好,太太同小朋友坐商務艙,起飛後佢即刻走去餵小朋友食嘢,臨落機又去幫太太執行李,完全唔係扮出嚟!

回復

大雀躍的白襪 發表於 2020-10-29 11:55:00 | 顯示全部樓層

第3位 張曼玉
自己坐頭等飛去巴黎,男友就要坐經濟客位,起飛後,張曼玉見男友隔籬有位,即走走陪男友,佢話當時一張由香港飛巴黎機票,大概18萬左右!而空姐都即刻將頭等餐拎起畀佢哋!

回復

前晚巨額香蕉 發表於 2020-10-29 11:55:00 | 顯示全部樓層

(emoji)(emoji)
回復

BLACKSTAR328 發表於 2020-10-29 11:51:00 | 顯示全部樓層

第2位 舒淇
唔會藐嘴,冇架子,會同空姐講感情事,仲透露自己都曾經想做空姐,但唔夠高,又知道空姐嘅辛苦,好Sweet!

回復