請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

到我被H sa 虾啦!

BBG1 發表於 2021-1-7 16:22:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

我上年入shop 買了一次野,之後再入一次,講明spending 買k. ,sa 話ok. 我要k28 or k25. 即日spending 夠。之後断續有k28 offer. 但唔係想要的色及缝,後來我再改只要k25 乜色也ok. 我就係懒唔想落shop 先一次是spend晒。我知自己一定係排最尾的,所以無催過sa.中間想配條錶带,sa又無理我。. 點知今日佢call我话同我apply 左k25 大象灰(佢话我指走要大象灰k25 wow),reject 左!叫我得閑落shop 買少少野!果下我好嬲,乜都係佢講晒。連我要乜都唔知!

我可以點?好失望!!!其實我有買h 不過官網買。

回復

精彩評論19

正序瀏覽
甜甜cat 發表於 2021-1-7 16:42:00 | 顯示全部樓層

都唔可以話SA佢呃你嘅,經理唔批即係話你個Spending未夠

好似你SA話齋繼續努力啲囉,不過你問吓佢差幾多左右,有個idea好啲
回復

黃天家 發表於 2021-1-7 16:22:00 | 顯示全部樓層

其實k28 spending 同k25係唔同 我諗你開頭要k28之後轉k25真係要再spend下 因為k25係爭崩頭

我k28同25都買過 k28係易出d k25果次其實我spend完咗 Sa都會話試下(其實知未必得)試唔到我都會再買下野

回復

anitalee 發表於 2021-1-7 16:46:00 | 顯示全部樓層

想知一開始佢比左個咩色同咩spec既k28你唔要呀

回復

蔥上雲燒 發表於 2021-1-7 16:22:00 | 顯示全部樓層

gzilla 發表於 21-1-7 16:42

都唔可以話SA佢呃你嘅,經理唔批即係話你個Spending未夠

好似你SA話齋繼續努力啲囉,不過你問吓佢差幾多 ...
我话佢虾我,唔係呃我!
我明架!spending 係枱底交易,我预左要買,但佢唔講我知我要買几多呢!我真係好懶shopping

。佢又唔应我whatsapp . 成年了,我要乜都唔知。我都唔知自己等乜!
回復

waiwaiwan 發表於 2021-1-7 16:46:00 | 顯示全部樓層

我要k28 大象灰內缝,一直也無,(佢畀過D黄,芝麻,大象灰外缝)。直到我官網買到L30. 我唔想再要差不多size 及色的袋!才只要k25. sa话要等一陣。無叫我再買野!
回復

Ansono_o 發表於 2021-1-7 16:22:00 | 顯示全部樓層

佢话ok. 佢一直话k25 及k28 也排
回復

kaekaekae 發表於 2021-1-7 16:48:00 | 顯示全部樓層

咁其實之前你一直想要大象灰所以reject曬啲offer, 所以你SA先可能錯覺你k25都一定要大象灰。你有冇同SA講你唔想再要大象灰?
回復

wongbob46 發表於 2021-1-7 16:42:00 | 顯示全部樓層

我同佢倾清楚,佢也回覆清楚我了。有whatsapp為证!佢自己也whatsapp我话攞唔到k25 classic 色,所以我完全無谂k25 classic 色。不過佢话佢apply 失敗乜,我话我乜色也ok wow. 佢eeoo. 我也無法!一切也是耍走我的借口。
回復

春天滴滴回覆 發表於 2021-1-7 16:51:00 | 顯示全部樓層

坦白講,你同SA溝通得可以再好啲。
唔通你想佢每個色都幫你申請一次先叫幫緊你?
回復