請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

吳千語進駐九肚山5,000萬豪宅 30歲前做人妻不是夢

mickeyeva 發表於 2021-1-28 23:11:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

就嚟上岸囉

舊愛林峯結婚生埋女,女神吳千語都唔輸蝕,同富三代男友施伯雄打得火熱。據知千語BB地位日漸升呢,已經由南灣愛巢進駐九肚山大屋,呢間大屋認真唔講得笑,3層連天台市值約5,000萬。依家27歲嘅千語BB講過希望30歲前做人妻,睇嚟呢個夢想好快實現。

準備做人媳婦,梗係要持家有道,千語BB不時喺社交網晒新居之餘,亦大晒廚藝大宴親朋。原來施伯雄好鍾意Snoopy,新愛巢亦見有唔少Snoopy公仔,千語BB當然識做,屋企喪擺Snoppy啦!對於被指學廚催婚兼搬大屋一事,吳千語透過經理人回覆:「私人事唔回應了,謝謝!」

同富三代男友施伯雄打得火熱。

回復

精彩評論19

正序瀏覽
YanYan0116 發表於 2021-1-28 23:50:00 | 顯示全部樓層

貪錢貪到出面嘅cheap女人

回復

kr0127 發表於 2021-1-28 23:52:00 | 顯示全部樓層

淨係計個樣真係幾靚

回復

EasyTrendyMum 發表於 2021-1-29 11:22:00 | 顯示全部樓層

mickeyeva 發表於 21-1-28 23:11

就嚟上岸囉
小朋友是誰?
回復

來自星星的我 發表於 2021-1-29 01:00:00 | 顯示全部樓層

車!林峰都有咁嘅新家啦
回復

文山 發表於 2021-1-28 23:54:00 | 顯示全部樓層

咁都有人肯輪住要,好想知有咩方法
回復

ThreeTung 發表於 2021-1-28 23:11:00 | 顯示全部樓層

落降頭

回復

Mandyunqiue 發表於 2021-1-29 00:00:00 | 顯示全部樓層

之前有人版你睇,仲有人落搭,係咪自信自己㯲得實個荷包
回復

Yanbaby2015 發表於 2021-1-28 23:11:00 | 顯示全部樓層

靚過峯嫂既又 靚就梗有人養架拉
回復

MsSleepy 發表於 2021-1-29 00:05:00 | 顯示全部樓層

點解d相都係影呢邊面,差唔多角度
回復