請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

係IHERB買到一隻好好食脆餅片

m8899 發表於 2021-2-23 17:22:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

有些少硬度,唔會太鹹,十分看脆,芝士味剛好,一包份量都幾多,真係食唔停口.

https://hk.iherb.com/pr/Snyder-s-Pretzel-Pieces-Cheddar-Cheese-8-oz-226-8-g/95573?refid=24695961-2397-4ffb-8917-309b5e88d1cb&reftype=rec&_ga=2.137360820.565286041.1614070284-1059602371.1610284765&_gac=1.249324149.1610368371.CjwKCAiAi_D_BRApEiwASslbJ27plBU58yHbxVXi71k34aBk0XGWz6iggxOVDUH0g5AW4PEnNHcePhoCBbcQAvD_BwE&rcode=SON1606

回復

精彩評論6

正序瀏覽
YLKW 發表於 2021-2-23 17:35:00 | 顯示全部樓層

家人買過

我感覺好似食極都食唔完咁。

回復

sssandyso 發表於 2021-2-23 17:22:00 | 顯示全部樓層

回覆 EstrellaDamm 的帖子

唔合口味?
回復

yandy429 發表於 2021-2-23 17:39:00 | 顯示全部樓層

我有買過,到而家都仲未食完,食得多會鹹咗d

回復

今天可愛的香蕉 發表於 2021-2-23 17:39:00 | 顯示全部樓層

回覆 !PO 的帖子

我喜歡佢細細粒咁, 口痕一流

回復

無漢廢嚴2020 發表於 2021-2-23 17:41:00 | 顯示全部樓層

好食不過要啲牙力

回復

kkbaby01 發表於 2021-2-23 17:58:00 | 顯示全部樓層

惠x和Taxxx都有買過,不過唔係哩隻味,佢哋貴好多$38/包
回復