請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

朱00騷強勁臂彎 安仔「露半點」搶Fo 2個都好吸引喔!

mickeyeva 發表於 2021-4-24 09:20:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

尤其朱00!

藝人周嘉洛和吳偉豪在無綫處境劇《愛‧回家之開心速遞》中的「安凌CP」,深入民心。私底下2人亦私交甚篤。近日天氣回暖便相約到泳池暢泳消暑,並順道騷肌。

周嘉洛在社交網上載合照,見吳偉豪身材略勝一籌,周嘉洛亦不禁偷望並投以「羨慕」眼光。眼見身形被比下去卻露出半點挽回劣勢,他說:「我承認我妒忌佢,具體妒忌啲咩,我選擇低調。」

吳偉豪晒肌舉V,周嘉洛不甘示弱「露半點」挽回劣勢。

網友亦有留言安慰他,表示:「我覺得你靚仔啲,毋須妒忌」。不過有心水清網友直言:「個眼神有啲淫」、「Show半球好有機心噃,係就兩個一齊show啦」、「每個人心中都有座斷背山」,HeHe味濃。

回復

精彩評論15

正序瀏覽
Blairblairblair 發表於 2021-4-24 09:28:00 | 顯示全部樓層

朱00真係好靚仔

回復

呢個外圍的山羊 發表於 2021-4-24 09:42:00 | 顯示全部樓層

兩個都好正

回復

ppt321 發表於 2021-4-24 09:51:00 | 顯示全部樓層

希望tvb正正經經開導青春愛情劇比佢哋擔正喇!

唔好下下兩個男女主角加埋都過百歲

回復

silverbees 發表於 2021-4-24 09:56:00 | 顯示全部樓層

吳偉豪(朱凌凌)高大靚仔,希望TVB俾多啲機會佢啦
回復

leeann_29 發表於 2021-4-24 09:42:00 | 顯示全部樓層

回復

落漠花花主角 發表於 2021-4-24 10:26:00 | 顯示全部樓層

朱00好靚仔

回復

yoland_baby 發表於 2021-4-24 10:43:00 | 顯示全部樓層

兩個都靚仔,希望TVB俾多啲機會佢哋
回復

愛莉莎莎 發表於 2021-4-24 09:20:00 | 顯示全部樓層

2個都正

回復

明日善良的現實 發表於 2021-4-24 10:55:00 | 顯示全部樓層

回復