請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李佳芯酒店密會蟲草大王力追一年富豪曝光

大聲公 發表於 2021-11-9 09:12:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

當日中午12點,報料者指李佳芯跟一名中年男現身麗思卡爾頓酒店 ,記者到達後未有發現,至下午2點,拎住兩個紙袋的陳恩德及李佳芯從電梯步出,女方 一出Lift即加快腳步行去門口,男方緊隨但都相隔數個身位,Mark好有風度,安排Ali登上七人車後自己先上車。

讚Ali係一個好好嘅人就此事記者聯絡Mark及Ali,問前者跟女方是否拖友關係?男方即否認,「梗係唔係啦,食晏傾嘢之嘛。」問到去年聖誕租人造雪機~氹Ali係咪佢?Mark嗯咗幾秒就咁答,「我哋傾啲合作嘅嘢多。」再問兩人係咪拍拖,Mark連講5次唔係,然後忍唔住笑,「我都想呀,你安排吓吖。」再連講兩次「講笑啫。」更補充,「千祈唔好咁樣害人,我年紀大,唔啱佢。」再追問對Ali的感覺,Mark答得肯定,「一個好好嘅人。」又透露他跟Ali識咗兩年,經朋友介紹認識,再強調「我哋唔係成日見,唔好亂猜。」最後問到兩人飯局傾談甚麼工作?Mark即表示留返Ali自己講,只透露屬於慈善性質嘅嘢。據知Mark投資了一套微電影,導演及女主角由Ali擔任,就此事問Mark,他靜默數秒說,「無可奉告。」

回復

精彩評論19

正序瀏覽
Chriswef 發表於 2021-11-9 10:03:00 | 顯示全部樓層

如果男未婚,女又未嫁,年齡不是問題,也沒什麼可作新聞吧!
回復

RaymondWong骗炮 發表於 2021-11-9 09:17:00 | 顯示全部樓層

口味轉晒

回復

cat0425 發表於 2021-11-9 09:18:00 | 顯示全部樓層

食個飯 only, 無乜特別; 真係有野唔會咁易俾你影到相, 一定隔一陣先行.
回復

晚間緊慎的蝦仁 發表於 2021-11-9 09:21:00 | 顯示全部樓層

以佢咁靚女,唔使搵大叔吖
回復

llcheng2 發表於 2021-11-9 09:21:00 | 顯示全部樓層

佢以前條仔咁醜都接受到,佢應該都唔係外表協會
回復

benben2 發表於 2021-11-9 09:26:00 | 顯示全部樓層

想知個男幾多歲…?
回復

chowmama 發表於 2021-11-9 09:29:00 | 顯示全部樓層

頭條日報有講男方的老婆兩年前已離世.

回復

nicholas 發表於 2021-11-9 09:17:00 | 顯示全部樓層

佢之前都講過內在重要D
回復

dannyocean 發表於 2021-11-9 09:30:00 | 顯示全部樓層

供需啫,
可能一個要個角色, 一個投資新戲.
咁就.....咩架啦.
回復