請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

惠康係yuu有得網購

迪士尼貓貓 發表於 2021-11-24 16:23:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 打印 上一主題 下一主題

之前都唔覺有得網購,係咪新加架?

回復

精彩評論19

正序瀏覽
小宅 發表於 2021-11-24 16:45:00 | 顯示全部樓層

新左一段時期, 我覺得好好,好方便!
回復

jackma91134 發表於 2021-11-24 16:23:00 | 顯示全部樓層

都起碼新左一個月,之前係咁彈通知話首單免運,之後又話買$100減$50,但我未買過,用黎睇下萬寧有咩減價先落街買

回復

深海異榴槤 發表於 2021-11-24 16:46:00 | 顯示全部樓層

講緊market place app?
又貴(冇bulk purchse, 小包裝為主),
又少野揀,
送貨又限重$500以上,10kg 以內.
一包8kg 米+5公升油都過重量, 但未過$500 (油好似冇5公升裝添)

wellcone online多些貨揀, 又有bulk purchase, 但 已冇左幾個月
回復

劉霞 發表於 2021-11-24 16:50:00 | 顯示全部樓層

點解我買嘢嘅地區只有惠康

無market place wo

兩星期前買左300幾啤酒梳打水重到high high 㗎! 上次勁抵有優惠!

回復

求知客 發表於 2021-11-24 16:23:00 | 顯示全部樓層

唔係喎,用左market place app好耐,冇試過限重,一般$300已送貨,好過百x好多,定期有88折,送貨司機準時有禮

早幾個月前已同惠x合併網購,價格同惠x一樣,yuu又定期送coupon,差不多每個星期都訂,慳番好多去超市時間,唯一希望改善嘅,亦每次有附注,就係想佢全轉用回收環保袋
回復

南區熱情的蝦仁 發表於 2021-11-24 17:04:00 | 顯示全部樓層

係, 送貨安排好好 會繼續幫襯!
回復

judith07 發表於 2021-11-24 17:08:00 | 顯示全部樓層

S_family 發表於 21-11-24 16:50

都起碼新左一個月,之前係咁彈通知話首單免運,之後又話買$100減$50,但我未買過,用黎睇下萬寧有咩減價先 ...
見佢係得惠康同marketplace,免運同$50
回復

ABSABSABS 發表於 2021-11-24 17:04:00 | 顯示全部樓層

Jasmine-4711 發表於 21-11-24 17:04

講緊market place app?
又貴(冇bulk purchse, 小包裝為主),
又少野揀,
呢個寫wellcome now,應該又係唔同野來
回復

冬眠奇怪樹枝 發表於 2021-11-24 17:15:00 | 顯示全部樓層

我講緊網購規定,
和實體店規定不同
回復